11-01-10

ExpositieAfgelopen was de expositie een feit!!! Dankbaar heb ik gebruik mogen maken van Resie's Atelier. Onvoorstelbaar hoe ze met zoveel liefde met mensen omgaat. Mensen weet te raken met haar werk, haar woorden en haar ZIJN. Het is een echte aanrader om op haar site te kijken naar haar kunst en alles wat ze nog meer voor mensen kan betekenen.
Afgelopen vrijdag was het dan zover, we gingen naar Zevenaar om alles op te zetten. Na een gezellige middag reden we met een tevreden gevoel naar huis. Wel met in ons achterhoofd dat het weer wel eens heel erg slecht zou gaan worden.
En niets was minder waard. Zaterdag begon het te sneeuwen en het bleef sneeuwen. Eerst leek het erop dat de weg wel goed begaanbaar zou blijven maar in de loop van de middag was het hier echt spiegelglad. De weg op gaan was niet te doen. Dus eigenlijk hadden we niet gedacht dat we zondag in Zevenaar zouden komen. Zaterdagavond eerst een lange wandeling in de sneeuw gemaakt en het ging stoppen met sneeuwen. Als de nacht goed zou zijn was de kans groot dat alles door zou gaan.
's Morgens na toch een slapeloze nacht omdat alles in mijn hoofd begon te spoken over de expositie trok ik de gordijnen open en het had die nacht bijna niet gesneeuwd. Kijk dat waren de berichten!!!

We hebben Bent naar opa en oma gebracht en zijn richting Zevenaar vertrokken na eerst onze KNMI mevrouw op de weg te hebben gesproken. Resie belde op dat het op de weg goed te doen was.
Eenmaal aangekomen in Zevenaar begon een dag waar ik niet van had durven dromen. Het was druk, er waren fijne mensen om me heen. Zelfs mensen die ruim een uur in de auto hebben gezeten kwamen langs.
Ik heb de stap gezet!!
Mede door alle lieve mensen om me heen is voor mij 2010 begonnen als een waar cadeau.
Ik ben dan ook een heel dankbaar mens.

Ik heb alle foto's maar in een collage gezet, het waren er teveel om hier te plaatsen.
Als je op de foto's klikt krijg je een vergroting te zien.8 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er sfeervol en erg gezellig uit Chantal, wat zal je genoten hebben!
  Je creaties hebben allemaal een mooi plekje gekregen!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk Chantal, dat jij je werk hebt kunnen laten zien aan zo veel mensen in (ook nog) een mooie omgeving :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Chantal. Dat ziet er gezellig uit, leuk dat je zo genoten hebt van de mensen die je werkjes zo mooi vonden. De foto's geven een goede zicht op de sfeer binnen, groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Chantal, wat ziet je werk er prachtig uit, zo tentoongesteld! Wat zul je er een goed gevoel van hebben! Een stukje erkenning, daar worden we toch allemaal blij van? Groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een super mooi ruimte en schilderijen daar passen je creatie's zeer goed bij!
  Fijn dat het weer zich nog een beetje heeft ingehouden zodat deze voor jouw zo bijzondere zondag door kon gaan en je er optimaal van hebt kunnen genieten :D
  En wie weet welke mooie dingen hieruit kunnen voortvloeien!

  Weltrusten alvast,

  groetjes Maris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Chantal,

  Wat bijzonder allemaal zo!! Fijn dat het zo goed is verlopen!! En nu heerlijk nagenieten!

  groet, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat geweldig een expositie van je iegen creaties in een prachtige boerderij. Fijn dat het zo goed 'liep' Ziet er heel erg sfeervol uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Chantal ik wilde hier ook nog even een krabbel achter laten. Fantastisch om in zo'n entourage je spulletjes te zien staan! Wat zul je,je trots gevoeld hebben!!! Rode wangen moment Fantastisch hé! Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen