06-11-09

Naamslinger


Afgelopen week hebben vrienden van ons een jonge dochter gekregen. Dus een goede reden om een naamslinger te maken. Ik heb de kleuren van de slinger aangepast aan het kamertje. Poppetjes aan weerszijde zijn van slingers van atelier Septemberspring.

De naamslingers zijn te maken na eigen inzicht. Je kunt poppetjes, auto´s, nijntjes, maantjes, sterretjes gebruiken om de slinger naar eigen smaak te maken. Een erg leuk project om te maken. Aan de uiteinden heb ik kleine raamzuigertjes gemaakt zodat ze hem ook op kunnen hangen.

2 opmerkingen:

  1. Mooie naamslinger, ik weet uit ervaring dat kinderen dat helemaal het einde vinden. Oke, ze is nu nog wat klein, maar dat komt wel. Leuk ook dat je vermeldt dat de poppetjes van Septemberspring zijn want ik zie dat dat vaak niet gebeurt, terwijl de slingers ook het idee van Gera zijn. En ere wie ere toe komt. Goed gedaan, Chantal!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Chan!

    De mooie naamslinger hangt nog steeds aan de deur van onze kleine meid! Wij vinden hem prachtig! Nog een keer bedankt voor een heel geweldig een persoonlijk cadeau... Liefs Freek, San en Page

    BeantwoordenVerwijderen