18-11-09

In een rijtuigje
Als vervolg op mijn vorige logje hebben de kabouters niet stilgezeten. Er zijn 2 kindertjes bij gekomen en in een rijtuigje kunnen ze door de bladeren rijden in het bos. De eekhoorn kan ze overal naar toebrengen. En zo genieten ze in de herfst in het bos vol met mooie tinten.

In een rijtuigje is een patroon van Atelier Septemberspring. Net als alle patroonbladen van Septemberspring is ook dit weer erg goed uitgewerkt. Het wilde alleen niet erg vlotten om het af te krijgen. Ergen lukte het gewoon niet.

Vanmorgen met de foto's maken stond er toch wel erg veel wind. Als je op de éne foto kijkt kun je ook zien dat het wiel niet helemaal recht staat. Ik laat het er maar bij want om nu weer naar buiten te gaan en alles weg te laten waaien gaat me net iets te ver.

Met het uiteindelijke restultaat ben ik best tevreden. Laat ze maar lekker spelen de kabouters.


5 opmerkingen:

 1. Erg mooi geworden Chantal, je hebt ze ook zo leuk neer gezet op het dienblad en het omgedraaide manneke vind ik zo leuk!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk geworden !
  En nu...?
  Fijne dag , groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi zuz,
  ik vind het rijtuigje erg mooi geworden! de kabouters kunnen op pad. dit weekend komt bent weer fijn bij ons. en kun je verder met je volgende project.
  liefs jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo, die hebben eem luxe rijtuig,en dat voor kabouters.
  zo wil ik ook wel naar het bos,
  erg leuk geworden hoor.

  oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Chantal,
  Het is prachtig geworden!! En erg leuk dat ik de foto's al heb gekregen voor de gallerie! Dankjewel!

  groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen