23-12-09

Engelenkrans


Al een paar dagen was mijn engelenkrans klaar. Bij Corina zag ik het idee en vond het zo'n mooi sprookjesachtig geheel dat ik er zelf ook mee aan de slag ben gegaan. Het is een patroon van Ellen Soares. Op de strokrans heb ik 10 lampjes vastgemaakt met krammetjes. Het snoertje had alleen 20 lampjes dus ik hield er nog een paar over. Deze heb ik aan de binnenkant van de krans vastgemaakt zodat er binnen in de krans ook licht schijnt.
Een veren boa had ik nog in huis liggen en deze heb ik er om heen gedrappeerd. In het midden een glazen vaasje waar ik met een zilveren lint omheen ben gegaan. Nu ik het in de kamer heb staan heb ik de foto gemaakt en kon ik eindelijk een blog maken. Op de foto's komt het geheel alleen minder mooi uit dan dat het in het echt is. Het ziet er gewoon zo sfeervol uit. Ik ben er erg blij mee. Laat de kerst maar komen.
Nog een dag en dan hebben we al kerst avond. Vanmorgen was ik even bij ons in het dorp en wat is het overal druk zeg. Gelukkig hoef ik alleen de versprodukten nog maar te halen en dan kan het feest beginnen. Ik wil jullie allemaal alvast hele fijne kerstdagen wensen. Van bloggen zal waarschijnlijk wel niet al te veel komen, gezellig samenzijn met familie en vrienden en genieten van al wat is. Fijne feestdagen en een warme groet, Chantal7 opmerkingen:

 1. Hoi Chantal, wat mooi is je krans geworden, ik vond dat ook, de krans is in het echt mooier dan op de foto, kan je nagaan!! ;-)
  Leuk dat je ook een liedblad hebt gemaakt!
  Gezellige liefdevolle dagen toegewenst!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Chantal, ik vind je krans ook heel mooi geworden. Voor jou en je gezin ook stralende kerstdagen en veel licht en liefde in 2010! Groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is prachtig!!
  Jij ook fijne kerstdagen!!
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi Chantal !
  Zal inderdaad in t echt nóg mooier zijn !

  Ja ook ik moet nog wat verse producten morgen ...oa de kalkoen :-)
  Ik wens jullie met zn drietjesd ook hele fijne dagen ...geniet er van
  Groetjes Sophia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi zuz,

  morgen zal ik hem in het echt zien! en gaan we fijn samen met onze pop en plank pakketjes aan de slag.
  ik heb er zin in!!
  het is altijd fijn bij jullie te zijn.

  liefs jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie krans en inderdaad in het echie ie nog mooier!

  Ik wens je fijne, gezellige kerstdagen toe met je familie!

  Enne veel plezier met de kristallen ;)

  Groetjes Maris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Chantal, Wat is dit een engelachtigplaatje geworden,ik word er stil van. Zo teer en licht, heel erg mooi! Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen