15-08-10

Vakantie - Letterbak


Toen we vier weken terug aan de vakantie begonnen dachten we, heerlijk vier weken vrij.
En vandaag zijn we alweer aan de laatste dag toegekomen.

We hebben een vakantie met mooie en minder mooie momenten gehad. Van drie mensen hebben we helaas afscheid moeten nemen en dat is toch best erg veel in een paar weken tijd.
Het leven heeft veel kanten....

Ondanks alles hebben we ook veel leuke dingen gedaan. Een aantal lange weekenden in Brabant geweest waar het altijd gezellig is. Logees hier gehad. En afgelopen donderdag wilden we toch nog een dagje weg. Daarover zo meer.

Eerst hebben we woensdag de laatste hand gelegd aan de letterbak. Ik zag hem bij Maris en daarna gekeken in de VT wonen en was gelijk verliefd!! Een mooi project om in de vakantie mee aan de slag te gaan. We hebben er gelijk 2 gemaakt (ook één voor mijn zuz). De twee uur die ze aangeven om de letterbak te maken is wel heel erg positief. Al met al zijn we er wel een tijdje mee zoet geweest.

(klik op de foto's voor een uitvergroting)

De letterbak is 1.20 bij 1.50, een mega letterbak dus. Hij is klaar, hij hangt en gisterenavond stonden de kaarsjes al te branden, een erg mooi geheel al zeg ik het zelf.

En toen kwamen woensdagavond de nieuwe patroonbladen van Corina uit. Wat een plaatjes om te zien. Gelijk Corina een mail gestuurd voor een bestelling en gevraagd of ze me de materiaallijst wilde sturen. En binnen no-time had ik deze in mijn mailbox. We zijn nl. afgelopen donderdag naar het strand in Den Haag geweest en dat was de perfecte kans om dit te combineren met een bezoekje aan atelier Sari.

Na een lange autorit, op het einde hebben we nog in de file gestaan stonden we met volle blazen bij Sari. Gelukkig mochten we gelijk naar het toilet en hebben we lekker een kopje koffie gekregen. Wat een lief mens, wat een leuke winkel. Een mooie tuinkamer heeft ze ingericht als winkel. Ze gaf aan dat ze het huis had gekocht omdat er een mooie tuinkamer bij was die ze op deze manier kon inrichten. De mannen zijn vervolgens gaan kijken waar we even later naar het strand konden gaan en ik kon even lekker shoppen. En op die momenten heb je altijd ogen terkort.... met een tas vol werd ik even later weer opgepikt door de jongens.

Het strand was lekker dichtbij en ondanks dat we dachten dat het weer een beetje tegenviel kwam de zon tevoorschijn en hebben de mannen nog even heerlijk zandkastelen gebouwd en in de zee gezwommen.
Helaas tegen een uurtje of 5 begon het hard te waaien en te regenen. Snel hebben we alles ingepakt om vervolgens naar de auto te lopen. Op de terugweg lekker uit eten geweest en laat waren we die avond weer thuis na een mooie dag!Groetjes, Chantal

6 opmerkingen:

 1. Zo te lezen heb je een prima vakantie gehad met een super afsluiting.
  Je letterbak is prachtig. Echt een leuk idee om al je spulletjes in te stallen. ook om mee te gaan in de seizoenen.
  Fijne laatste vakantie dag.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook hier zit te vakantie er al weer op en gaan de kinderen morgen weer naar school.
  Leuk om ook hier de letterbak te zien, genoeg ruimte voor al je popjes.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke letterbak, leuk voor alle seizoenen dingetjes, Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Chantal, de letterbak is in 1 woord: FANTASTISCH! Wat lief dat je er ook een voor zus maakte. Een heel bijzonder cadeautje.
  Groetjes en tot... Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke dag heb je gehad en wat een mooie letterbak. Helemaal zelf gemaakt, echt knap! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa hij is leuk hé! En hij staat erg mooi!
  Groetjes Smoek

  BeantwoordenVerwijderen