10-02-10

lapjes


Heel zachtjes komt de sneeuw hier uit de lucht dwarrelen. Een klein wit laagje bedekt alles weer. Het blijft een mooi gezicht al is het de laatste dagen wel echt berekoud.

De laatste week heb ik weinig tot niets gedaan aan het vilten. Soms zijn er andere dingen die je even bezig houden waardoor zelfs je grootste hobby je niet kan boeien.

Toch wil ik jullie alvast een stukje van mijn 'project' laten zien waar ik mee bezig ben.


De lapjes zijn gevilt, de eeste rokjes zijn in de maak. Maar kijk eens wat Buddy doet. Het is absoluut niet veilig. Onze kat heeft een merinowol tik. Geen lapje blijft liggen. Telkens als ik wegloop moet ik alles boven op de kast leggen anders is de rok geen rok meer. Het is toch wat.... een hobby en het word je zo moeilijk gemaakt :-).

Ik ga weer even bezig met mijn hartjes......

Groetjes, Chantal

8 opmerkingen:

 1. goeiemoge zuz!

  dat ziet er mooi uit... ben een beetje aan het gokken wat het is maar vind het nu al mooi. het is hier ondertussen licht gaan sneeuwen!
  fijn dat ik je dit weekend weer zie...

  kus jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier zijn de katten ook gek op mijn hobby ;-)
  Je regenboog van hieronder is ook erg leuk geworden.
  Groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie vilt lapjes heb je gemaakt en ik ken dat ook een poes die overal op gaat liggen enz.Maar het is ook wel erg gezellig z'n beest om je heen. Ben benieuwd naar je hartjes .groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd wat het gaat worden.
  Vast iets moois.
  Mijn katten lopen heel graag over het toetsenbord.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er spannend uit!!! mijn katten zijn dol op vulwol... daar moet gewoon aan gelikt worden!!! op de kast leggen helpt bij mij niet... daar klimmen ze boven op tegenwoordig... grrrrrrrr

  liefs angelina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je maakt me wel nieuwsgierig. Het wordt vast heel mooi en volgens mij is het iets Valentijnachtigs?
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie lapjes, ben heel benieuwd naar het resultaat. Wij hebben eens een kat gehad die gek was op verse bloemen. Hij plukte alles eruit. Wonderlijke beesten zijn het soms.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgens mij ga jij ons verassen met valentijn, ben benieuwd! Ik heb zelf geen katten dus wel makkelijk om alles zo te laten liggen als je even wegloopt, aan de andere kant geeft zo'n beestje volgens mij ook wel veel plezier in je leven.

  BeantwoordenVerwijderen